Loading Dogodki
NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJI – RESTART TOUR PTUJ predstavlja:
JAN PLESTENJAK
Najuspešnejši slovenski glasbenik s svojim ekskluzivnim koncertom in bandom prihaja na Ptuj! Na preverjeni koncertni lokaciji, v ptujski dvorani Campus, bomo slišali največje uspešnice , ki jih je na svoji dolgoletni glasbeni poti ustvaril Jan. Vonj po jeseni in Janovi nepozabni ritmi so preverjen recept za nepozabno noč, ki je ne smete zamuditi. Število vstopnic je omejeno.
Kdaj: 18. September, od 20. ure dalje
Kje: Dvorana Campus Ptuj
RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE
Koncert Jana Plestenjaka na Ptuju je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene. VEČ NA URADNI SPLETNI STRANI>> www.xmusic.si
KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA
V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev. Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja ne bo izvajal. V kolikor bo na dan dogodka ta ukrep še v veljav, bodo obiskovalci o tem obveščeni v skladu z veljavno zakonodajo. Za varno razkuževanje na dogodku skrbijo razkužila Dezifekt. V kolikor ste se okužili s covid19 in ne boste mogli na koncert, vam bomo povrnili kupnino karte (ob predložitvi dokazila).
Dogodke podpira SUPERNOVA, največja veriga nakupovalnih in trgovskih centrov v Sloveniji. Supernova centre najdete v 10 regijah in na kar 25 lokacijah po vsej državi. Pod svojim okriljem pa združujejo preko 700 prodajaln z najrazličnejšo ponudbo blaga ter storitev.
Okolju prijazno in ugodno z vlakom-SLOVENSKE ŽELEZNICE
Vstopnice za koncerte lahko kupite tudi v info centrih Slovenskih železnic v Mariboru, Celju, Kopru in Ljubljani. Pri tem prejmete tudi kupon za 50 % popust pri nakupu vozovnic za 2 osebi, ki ga lahko koristite za katero koli relacijo v Sloveniji in kadar koli do konca leta 2021.
OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC – PRODAJA: SISTEM EVENTIM IN PETROL. CENEJŠE VSTOPNICE V PREDPRODAJI.
Dogodek podpirajo: Supernova, Šotori Petre, Slovenske železnice, Eventim in Petrol ticket.

Podrobnosti

Datum:
18 septembra
Čas:
20:00 - 23:30
Cena:
€12 – €28
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.eventim.si/si/vstopnice/jan-plestenjak-ptuj-dvorana-campus-sava-1239201/performance.html

Organizator

X-Music: Urbana doživetja
Spletna stran:
https://www.facebook.com/urbanadozivetja/

Prizorišče

Campus Sava Ptuj
Žnidaričevo nabrežje 2
Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.campus.si
Go to Top