BOKSARSKI ŠOV – VBO STAR FIGHT

V soboto, 7. maja se bo na Ptuju odvil boksarski dogodek VBO Star fight. Osrednji dvoboj bo potekal med Youtube zvezdo Perom Martićem in serijskim zmagovalcem resničnostnih šovov Frankom Bajcem. Borca bosta boksarske rokavice nadela prvič na uradnem dvoboju, zato bo spektakel še toliko bolj zanimiv in nepredvidljiv.

SPLETNI PRENOS

Tisti, ki do vstopnice za ogled boksarskega spektakla v živo ne bodo uspeli priti, si bodo lahko celotno dogajanje ogledali v spletnem prenosu, tudi s komentatorji in vsem dogajanjem, ki spada v boksarski dogodek. Spletni prenos omogoča VBO Digitalno zobozdravstvo. Med strokovnimi komentatorji prenosa bo še ena od slovenskih boksarskih legend – Sašo Pučko, nekdanji predsednik Boksarske zveze Slovenije, tekmovalec in trener.

Boksarski dogodek, ki bo izpeljan po vzoru šovov iz tujine, bo potekal v večnamenski dvorani Campus SAVA na Ptuju, v kateri ima svojo telovadnico tudi nekdanji svetovni prvak in najboljši slovenski boksar Dejan Zavec. Poleg dvoboja zvezd se bo odvilo še veliko drugih borb, kjer bodo rokavice prekrižali profesionalni in uveljavljeni boksarji iz Slovenije in tujine.

Predvidene borbe:

Haris Beširević vs Aleksander Jovanović
Nejc Petrić vs Arber Elshani
Andrej Baković vs Jasmin Džananović
Aljaž Venko vs Josef Lacina
Edin Sejdinović vs Krsto Zuvić
Pero Martić vs Franko Bajc

V dvorani je še vedno na voljo nekaj sedišč, da si boksarski šov po vzoru iz tujine ogledate tudi v živo. Vstopnice so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih in preko spletne strani Eventim.si