fbpx

BOŽIČNI STAND UP

Nalaganje dogodki
✨ Tradicionalni božični stand up večer v Areni Campus Sava na Ptuju. 🎅🎄
❄️ Letos s kar 4x dozo smeha za popestritev prazničnih dni. Idealna priložnost za darilo. Pridružite se nam na večeru polnem humorja s znanimi komiki.
🎤 RANKO BABIĆ – stand up komik in igralec. Najbolje ga opišemo z besedami brutalno iskren, zabaven, neustavljiv – na odru, na filmu in v TV nadaljevanki.
🎤 ADMIR BALTIĆ – njegova šala o gibanici in baklavi je že skoraj ponarodela. Širše občinstvo je zabaval na odrih po vsej Sloveniji, v oddaji StendAp predstavlja, na RTV SLO pa v oddaji Kaj dogaja že nekaj let neutrudno raziskuje nove besede kot mag.Baltić.
🎤 LUCIJA ĆIROVIĆ– ena od prvih, ki so se v Sloveniji začeli ukvarjati s stand up komedijo. Ni samo največja, temveč tudi najstarejša komičarka pri nas, trdi zase (vse druge komičarke so pač nižje rasti in mlajše). Zagotovo pa je v Sloveniji edina, ki za govor uporablja tudi trebuh. Na nastopih jo spremlja piščanec Coco Ch.Adel.
🎤 BORIS KOBAL – poznamo ga s televizije in s številnih nastopov doma in v zamejstvu. Eminenca komedije v Sloveniji. Zadnja leta nas s svojimi iskrivimi idejami zabava tudi kot stand up komik.
🔖 VSTOPNICE (kavarna Campus in Eventim):
– sedišča: 19 eur

Podrobnosti

Datum:
december 25, 2022
Ura:
20:00 - 22:30
Cena:
€19
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://bit.ly/StandUpCampus2022

Organizator

Arena Eventi d.o.o.
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Campus Sava Ptuj
Žnidaričevo nabrežje 2
Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Zemljevidi
Poglej Prizorišče spletno stran
Go to Top