fbpx

Crvena jabuka

Nalaganje dogodki
CRVENA JABUKA
ARENA CAMPUS SAVA PTUJ
PETEK, 2. DECEMEBER 2022, ob 21. uri
⭐⭐⭐
Pričarajte si nostalgičen in čaroben decembrski večer na lokaciji, ki gosti izjemne dogodke. 2. decembra se na Ptuju ustavlja legendarna zasedba CRVENO JABUKO. Za dodatno doživetje priporočamo nakup VIP vstopnic (število omejeno).
VSTOPNICE
V predprodaji na voljo od 5 do 15 eur.
Na voljo v kavarni Campus in vseh prodajnih mestih Eventim.
⭐⭐⭐ CAMPUS DARILO ⭐⭐⭐
Ob obisku kavarne Campus in naročilu pijače, vstopnica SAMO 5 EUR! Takšne ponudbe še ni bilo in je ne bo!!!!
//// O skupini ///
Crvena Jabuka je rock zasedba iz bivše Jugoslavije, ki izvira iz Sarajeva v Bosni in Hercegovini, trenutno pa deluje v Zagrebu in Splitu na Hrvaškem . Veljajo za eno najuspešnejših in najbolj plodnih skupin v nekdanji Jugoslaviji, njihovi koncerti pa prinašajo nostalgično in izjemno energično vzdušje.
Maja 2013 je skupina izdala singel z naslovom “Imam neke fore”, ki je napovedal izid 14. studijskega albuma “Nek bude ljubav”, ki je izšel junija 2013. Na albumu so tudi bolj zanimivi dueti: “Crveni Poljupci” s Kemalom Montenom, duet s Halidom Bešlićem “Godinama” v živi izvedbi ter duet Žere in Nevernih Bebe “Ovo je kraj”.
18. februarja 2014 je skupina imela unplugged koncert v dvorani “Vatroslav Lisinski”. Zasedba je posneteg tistega koncerta izdala kot dvojno zgoščenko z naslovom “Bivše curice, bivši dječaci – Unplugged Live in Lisinski”. Kompilacija vsebuje simboličnih 30 pesmi, saj je v naslednjem letu 2015 skupina praznovala 30 let obstoja.

Podrobnosti

Datum:
december 2, 2022
Ura:
21:00 - 23:30
Cena:
€5 – €15
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/489397652979369

Organizator

Arena Eventi d.o.o.
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Campus Sava Ptuj
Žnidaričevo nabrežje 2
Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Map
Poglej Prizorišče spletno stran
Go to Top