fbpx

DALMATINO

Nalaganje dogodki
💥 PREMIERNO V SLOVENIJI – splitski glasbeni fenomen in najbolj priljubljena hrvaška pop skupina 21. stoletja – DALMATINO
Hrvaška glasbena senzacija se bo prvič v Sloveniji predstavila v živo v Areni Campus Sava Ptuj, ki sprejme okoli 2.500 obiskovalcev in ponuja prekrasen ambient. Ne zamudite unikatne priložnosti.
🔖 VSTOPNICE (Eventim):
– early bird (stojišče) do vključno 25.12.2022: 19 eur
– po 25.12.: vstopnica 24 eur
O SKUPINI:
Dalmatino z lastno s sodobno produkcijo in brezčasnimi besedili pesmi navdušuje občinstvo že dvajset let občinstvo. Vse pesmi z njihovih albumov, so izdane ob podpori založbe Dancing Bear, ki je prepoznali njihovo unikatnost od samega začetka. Njihove pesmi postajajo evergreen hiti, ki so že leta stalnica lestvic najboljših radijskih postaj.
V svoji bogati karieri je duo Dalmatino prejel številne nagrade, njihove plošče imajo zlate in platinaste naklade, v zadnjem letu pa so dosegli uspeh z uspešnico Refužo, ki se je uvrstila v prestižni klub singlov, ki so dosegli 52 tednov na lestvici HR Top 40 najbolj predvajanih uspešnic na hrvaških radijskih postajah.
Imeli so številne koncerte na Hrvaškem in v tujini, od Avstralije do Kanade. Na Hrvaškem jim je letos uspel pravi koncertni bum, saj so razprodali dvorane, ki sprejmejo več kot 7000 obiskovalcev.
💥 NAJVEČJI HITI:
Dajem ti rič (Live 2022) – https://www.youtube.com/watch?v=lC15GdM8QJo
Božić bijeli (Live 2022) – https://www.youtube.com/watch?v=FFzJQ9kgvaM

Podrobnosti

Datum:
marec 24, 2023
Ura:
20:00 - 23:30
Cena:
€19 – €24
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://bit.ly/Dalmatino_Campus

Organizator

Arena Eventi d.o.o.
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Campus Sava Ptuj
Žnidaričevo nabrežje 2
Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Zemljevidi
Poglej Prizorišče spletno stran
Go to Top