fbpx

DUBIOZA KOLEKTIV

Nalaganje dogodki
DATUM: 7. FEBRUAR 2025
LOKACIJA: ARENA CAMPUS SAVA PTUJ
VSTOPNICE: www.campus.si in kavarna Campus
SPLETNA PRODAJA: https://campus.si/product/dubioza-kolektiv/
Pridružite se nam na nepozabnem večeru, polnem energije in izjemne glasbe! Dubioza kolektiv, eden najbolj priljubljenih in navdušujočih bendov v regiji prihaja na PTUJ.
Njihova unikatna mešanica ska, punka, reggaeja, rocka in balkanske folklore bo zagotovo navdušila vse ljubitelje dobre glasbe.
Ne zamudite te izjemne priložnosti, da se prepustite ritmom, zaplešete in ustvarite nepozabne spomine s prijatelji. Rezervirajte si svoje vstopnice že danes in se pridružite tej nepozabni glasbeni izkušnji!
….
Dubioza kolektiv je nastala leta 2003, ko se je skupina fantov iz Bosne in Hercegovine odločila ustanoviti glasbeno skupino.
Vse ostalo je zgodovina.
Njihova zgodovina je pokazala: ti fantje ne nehajo, dokler ne dosežejo svojih ciljev. Če iščete denarju in egu nagnjeno poziranje, ga tukaj ne boste našli – tukaj ni MTV “rude boy” gangsterjev, ni plesalk ali bleščic, ni korporativnih sponzorstev s strani mednarodne modne industrije.
Namesto tega se Dubioza kolektiv loteva tradicionalnih glasbenih oblik in jih obogatijo s svojim edinstvenim pogledom, ki je podan s stopnjo pozitivnosti, ki vas zadane kot svež zrak. Če ste odprti za izkušnjo, bi vam lahko ta spremenila tudi življenje.

Podrobnosti

Datum:
februar 7, 2025
Ura:
20:00 - 23:30
Cena:
€29
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://campus.si/product/dubioza-kolektiv/

Organizator

Arena Eventi d.o.o.
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Campus Sava Ptuj
Žnidaričevo nabrežje 2
Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Zemljevidi
Poglej Prizorišče spletno stran
Go to Top