fbpx

Mile Kitić & In Vivo: 2. državno Beerpong tekmovanje

Nalaganje dogodki
NORO! Na Ptuj prihaja nepozabna zabava z Mile Kitićem, INVIVO ter 2. DRŽAVNO BEERPONG TEKMOVANJE
ZAGOTOVI SI VSTOPNICO:
https://www.entrio.si/…/mile-kitic-invivo-2-drzavno…
https://olaii.com/…/mile-kitic-in-vivo-2-drzavno…
——————————————————————————————-
MILE KITIĆ:
Praktično ni »balkan« zabave brez njegovih legendarnih hitov kot so Šampanjac, Plava ciganka, Zašto baš ti, Svi su tu, Zlato srebro dukati, Zapaliću sve, Milioni kamioni, Luda devojko, Šanker in drugih. Zapel pa bo tudi novejše uspešnice Kilo dole kilo gore, Stari kockar, Mađioničar, Što me nisi manje volela itd.
Za dodatno atmosfero bodo poskrbeli INVIVO in BEST BALKDAN DJi
——————————————————————————————-
IN VIVO
DUO, ki je nastal leta 2007 je najbolj poznan po svoji veliki poletni uspešnici »MOJE LETO«. Od uspeha te pesmi sta Igor Maljukanović in Neven Živančević, člana skupine IN VIVO, posnela še kar nekaj pesmi sama ter tudi v sodelovanju z drugimi priznanimi izvajalci. Med njune najbolj priljubljene pesmi spadajo »GAZDA«, »MENI JE DOBRO«, »RUŽA«, »ZAUVEK MLADI«, »MARINA«, itd. Njuna posebnost je, da vsa besedila ter aranžmaje za vse njune pesmi pišeta in delata sama.
Znana sta kot izjemna vokalista ki vedno naredita nepozabno zabavo!
fb: https://www.facebook.com/invivomuzika/?fref=ts
Moje leto:
https://www.youtube.com/watch?v=IE2k3YMjRms
GAZDA:
https://www.youtube.com/watch?v=Qhir9gy8M1U
ONA VOLI FUDBALERE:
https://www.youtube.com/watch?v=bNPaEFV22YM
—————————————————————————
BEERPONG INFO:
Prijavnina 30€ na ekipo (15 po glavi) VKLJUČUJE KARTE ZA NOČNI DEL DOGODKA MILE KITIć, INVIVO
PRIJAVNI OBRAZEC
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScuQT48CpL…/viewform…
*Za pijačo, hrano, glasbo in noro družbo je poskrbljeno.
*Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe 18+ !!!
PRAVILA :
Beerpong
Na mizo se postavi 2x po 10 kozarčkov. Kozarčki so postavljeni v trikotnik, z vrhom obrnjenim proti sredini mize in napolnjeni s pivom. Beer pong je igra, ki se igra v dvojicah. Namen igre je zadeti žogico v kozarček. Meče se izmenično in sicer najprej prvi igralec ekipe A, nato prvi igralec ekipe B. Sledi drugi igralec ekipe A in nato drugi igralec ekipe B.
Če z žogico zadenete nasprotnikov kozarček, ga je potrebno umakniti iz igre, nasprotnik pa mora pred nadaljevanjem igre izpiti vsebino kozarčka.
Če se izvede normalen met, pri katerem se žogica ne dotakne mize, nasprotnik žogice v zraku NE sme izbijati. V nasprotnem primeru (žogica se dotakne mize) je nasprotniku dovoljeno izbijanje žogice. V primeru zadetega meta z odbojem, se iz mize odstrani 2 kozarčka. Ekipa, ki zadane vse nasprotnikove kozarčke, je zmagovalna, poraženec pa mora spiti vsebino vseh preostalih kozarčkov (tudi nasprotnikovih).
Kdo začne z igro:
IGRA SE BATTLE ROYALE, vsak tekmovalec prejme 4 življenja, vsak krog se žreba nov tekmovalni par dokler ne ostane pri življenju zadnja dvojica, ki je tudi zmagovalna. V primeru poraza se izgubi 1 življenje, v primeru zmage 10:0 pa 2. V primeru istočasnega izpada za 3/2 mesto preostale ekipe odigrajo igro med sabo. Po vsakem krogu tekmovanje sledi nov žreb nasprotnika. V primeru neparnih ekip je 1 par prost (max 1krat).
SUDDEN DEATH: V primeru “finala” kjer ima dvojica še več življenj kot ostala se igra do konca življenj, razen v primeru obojestranskega dogovora “SUDDEN DEATH” kjer ekipa z več življenje prejme prednost prvega meta ter X kozarcev za število X življenj. SUDDEN DEATH PRVAKA V SLOVENIJI ŠE NI BILO!
Pravilo komolca:
Pravilo komolca pomeni, da je potrebno pri metu imeti komolec za linijo mize. V primeru kršitve pravila se met ponovi.
Posebni primeri:
Če se žogica odbije od mize, igralca ali katerega drugega objekta v okolici mize (tudi po nesreči) in pade v kozarček, se kozarček šteje kot zadet. Potrebno je izpiti dva kozarčka in ga umakniti z mize.
Če se pripeti, da se kozarček prevrne in polije v sklopu igre (na primer med izbijanjem žogice), se kozarčke šteje kot zadet in se ga umakne z mize

Podrobnosti

Začetek:
september 23, 2023 @ 16:00
Zaključek:
september 24, 2023 @ 04:00
Cena:
€13 – €14
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/233471009663533

Organizator

TOP Zabava
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Campus Café
Žnidaričevo nabrežje 2
Ptuj, Slovenija
+ Google Map
Poglej Prizorišče spletno stran
Go to Top