fbpx

SLADE & GET BACK

Nalaganje dogodki
🎫 VSTOPNICE: PETROL & EVENTIM
🎫 Online tickets sale:
SLADE
Brez dvoma ena najbolj vznemirljivih skupin, ki so prišle iz Velike Britanije v zadnjih 50 letih. S svojo edinstveno mešanico popolnega pop-rock’n’rolla, nezaslišanega sijaja in čiste zabave ter nič manj kot 23 singlov, ki so se uvrstili med 20 najboljših, od katerih jih je bilo 6 uspešnic št. 1 … in 6 uspešnih albumov, so Slade postali trdno priljubljena v srcih oboževalcev po vsem svetu.
Njihova kariera na glasbenih lestvicah je trajala 6 desetletij in njihove trajne pesmi »Far Far Away«, »Cum on Feel The Noize« in »Coz I Luv You« so še danes predstavljene v televizijskih reklamah nekaterih največjih podjetij na svetu.
V letu 2023 praznujejo 50 odkar sta hita “Cum on Feel the Noize” in “Merry Christmas Everybody” dosegla številko 1 na vseh glasbenih lestvicah po svetu!
GET BACK
Glasbeno skupino Get Back sestavljajo prekaljeni mariborski glasbeniki, ki so se po 30 letih nastopanja predvsem v tujini, odločili ustvarjati tudi avtorsko glasbo. Prepotovali so dobršen del Evrope, nastopali na klubskih scenah, festivalih, ter velikih Open Air koncertih in to v družbi največjih Rock Legend kot so Nazareth. Slade, Uriah Heep, Animals, Coloseum, Smokie, Manfred Mann Earts Band, Scorpions, Sweet, ELO …in še bi lahko naštevali.

Podrobnosti

Datum:
marec 29
Ura:
21:00 - 23:30
Cena:
€29
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://bit.ly/Slade

Organizator

Arena Eventi d.o.o.
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Campus Sava Ptuj
Žnidaričevo nabrežje 2
Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Zemljevidi
Poglej Prizorišče spletno stran
Go to Top