fbpx

JACKSON ONE ● LIVE SHOW

Nalaganje dogodki
🌟𝐉𝐀𝐂K𝐒𝐎𝐍 𝐎𝐍𝐄 ● 𝗟𝗜𝗩𝗘 𝗦𝗛𝗢𝗪 🌟
🔜 Največji svetovno glasbeno plesni spektakel posvečen 👑kralju popa Michaelu Jacksonu.
📆 Sobota, 30.3.2024
📌 PTUJ – Dvorana Campus Sava
⏰ Ob 21:00 uri.
🔖 Začetek prodaje vstopnic v ponedeljek, 29.1., od 9.00 ure dalje.
➡ preko spleta: https://www.eventim.si/…/jackson-one-ptuj…/event.html
➡ na vseh prodajnih mestih EVENTIM.SI, PETROL, POŠTA
💥 Na Ptuju bo 30.marca ponovno zaživela čarobnost kralja popa! »Thriller«, »Billie Jean«, »Smooth Criminal«, »Beat it« in ostali kultni hiti v živo! Neverjetno zvočno in vizualno doživetje, ki prikazuje umetnost in vizijo – poustvarja iluzijo, da je Michael spet na odru.
💥 » Jackson One Live Show « je vrhunska glasbena in vizualna izkušnja, ki prikazuje umetniški talent in glasbeni svet Michaela Jacksona, z dovršeno koreografijo, osupljivimi kostumi, skrbno izbiro nadarjenih glasbenikov, plesalcev in spremljevalnih vokalistov. Vse skupaj zaokroži edinstven frontmen Roy Paladini, ki lahko poustvari iluzijo, da je Michael Jackson spet na odru.
💥 Roy Paladini je italijanski šovman, zmagovalec Super Talent Showa v Italiji » Tali e Quali Carla Contija « leta 2023, s čimer se je uradno zapisal, kot največji in najboljši svetovni imitator velikega Michaela Jacksona. Predstavo, ki jemlje dih, spremljajo profesionalni plesalci in izjemna skupina, v kateri je med drugim tudi Ricky Roma, zgodovinski bobnar Umberta Tozzija, ki podoživi največjega umetnika vseh časov !!
💥 » Jackson One « občinstvu pokaže tisto, kar je želel Michael uprizoriti kot sklepni dogodek in vrhunec njegove glasbene kariere. To je vse prej kot preprost poklon, je dovršen koncert, kjer vsaka podrobnost ostaja zvesta izvirniku.
💥 » Jackson One Live Show « je dogodek za vso družino, resnično neverjeten spektakel, ki se je rodil iz iskrenega prijateljstva in skupne strasti do umetnika, ki se je zapisal v glasbeno zgodovino in je navdahnil oboževalce vseh generacij po vsem svetu.

Podrobnosti

Datum:
marec 30
Ura:
08:00 - 21:00
Cena:
€19,90
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.eventim.si/si/vstopnice/jackson-one-ptuj-arena-campus-sava-632062/event.html

Organizator

Patrik Trol s.p.

Prizorišče

Campus Sava Ptuj
Žnidaričevo nabrežje 2
Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Map
Poglej Prizorišče spletno stran
Go to Top